Update Aeroportul Cluj trece la ora de vară: creştere de până la 40 de zboruri pe săptămână, 12 chartere, destinaţii noi

Aeroportul Cluj trece la ora de vară: creştere de până la 40 de zboruri pe  săptămână, 12 chartere, destinaţii noi
| Foto: Arhiva

Începând cu 25 martie, zborurile sunt operate pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj conform programului aferent sezonului de vară (25 martie - 27 octombrie).  

Noul program aduce o creștere atât a frecvențelor de operare pentru anumite destinații, cât și o extindere a rețelei de rute. În acest sens, programul de vară 2018 înregistrează o creștere medie de până la 40 de zboruri pe săptămână.

În sezonul de vară 2018 de pe Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj vor fi operate trei noi destinaţii regulate, ajungându-se la 44 de zboruri regulate spre 21 țări din Europa și Orientul Mijlociu. Mai multe informaţii cu privire la rutele noi de pe Aeroportul Internațional Cluj ce debutează în sezonul de vară 2018 se regăsesc în tabelul de mai jos:

Poza noua 26.03.2018

O altă noutate adusă de programul de vară este reluarea anumitor zboruri care au fost întrerupte pe perioada sezonului de iarnă (Alicante, Malaga) sau reluarea operării unor destinaţii sezoniere de vară (Palma de Mallorca, Constanţa şi Nisa). Mai multe detalii cu privire la aceste zboruri sunt prezentate în tabelul următor:

Poza noua 26.03.2018

Din 4 aprilie 2018, pe Aeroportul Cluj vor începe zborurile charter. Programul de vară cuprinde zboruri turistice către 12 destinații, din 5 țări: Grecia (Zakynthos, Rhodos, Corfu, Heraklion, Thessaloniki, Skiathos, Chania), Turcia (Antalya), Egipt (Hurghada și Sharm El Sheik), Tunisia (Monastir) și Spania (Palma de Mallorca).

Față de sezonul de vară 2017, anul acesta, de pe Aeroportul Internațional Cluj se poate zbura către două noi destinații turistice, Sharm El Sheik (Egipt), zbor operat de compania Fly Egipt, în perioada 11.06- 24.09 și Monastir (Tunisia), zbor operat de compania Nouvelair în perioada 13.06 - 24.10.

Anul acesta, zborurile spre destinațiile de vacanță vor fi operate în zilele de luni până sâmbătă de către 11 companii aeriene: Blue Air, Air Bucharest, Corendon Airlines, Aegean Airlines, Ellinair, Tarom,  Freebird Airlines, Atlasglobal, Fly Egipt, Nouvelair și Wizz Air după următorul program:

Poza noua 26.03.2018

Odată cu debutul sezonului de vară 2018 Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj anunţă şi o serie de rute care își măresc frecvența de operare:

Poza noua 26.03.2018

În prezent, prin cele peste 40 de destinații din portofoliu, Aeroportul Internațional Cluj asigură cea mai sigură, eficientă și rapidă cale spre Europa și întreaga lume, dintre aeroporturile regionale din România. Extinderea și modernizarea accele­rată a aeroportului reprezintă cel mai important factor de sprijin în dezvoltarea nu neapărat doar a orașului și a jude­țului, ci a întregii zone de nord-vest a României.

Comenteaza