Ai caravană mobilă, weekendul acesta, la Cluj-Napoca. Toți donatorii de sânge, vor merge gratis la UNTOLD

Ai caravană mobilă, weekendul acesta, la Cluj-Napoca. Toți donatorii de sânge, vor merge gratis la UNTOLD

Caravana mobilă de donare de sânge a ajuns și în Cluj-Napoca. Donatorii putea să doneze sânge în 4-5 septembrie, dacă vor să primească un bilet gratuit la prima zi de Untold 2021.
 

Caravana mobilă organizată de UNTOLD, Kaufland Romania și Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Cluj va fi amplasată pe B-dul Eroilor, Monumentul Memorandiștilor. Intervalul orar de funcționare este 8-14 în zilele de 4-5 septembrie. 

Toți doritorii vor primi astfel: 
- Un bilet gratuit valabil în prima zi a festivalului UNTOLD.
- Un Voucher în valoare de 100 lei din partea KAUFLAND ROMÂNIA.
- Tichete de masă din partea Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Cluj
- Adeverință zi liberă”

„Misiunea Untold de a susține și a încuraja donarea de sânge continuă. Tradiția Blood Network trebuie păstrată. Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Cluj, cu sprijinul Kaufland Romania, partener oficial al UNTOLD, organizează și în acest an campania mobilă de donare de sânge. Intră în Blood Network și donează sânge! Caravana mobilă se va afla la Cluj-Napoca în perioada 4-5 septembrie, la Monumentul Memorandiștilor, pe Bulevardul Eroilor.

Donează sânge și primești un bilet pentru prima zi la festivalul Untold 2021. În plus, Kaufland te premiază cu un tichet de cumpărături în valoare de 100 lei, valabil în orice magazin din țară. Dacă donezi sânge la Centrul de Transfuzie în perioada 17 iulie - 5 septembrie și intri în rețeaua „Și eu donez” primești un tichet valoric de 10 Euro pentru achiziția unui abonament la Untold 2021. Împreună putem salva vieți!”, a anunțat Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Cluj.

Comenteaza