Ai India în farfurie, pe Piezişă

Ai India în farfurie, pe Piezişă
Restaurantul cu specific indian Indigo se deschide oficial joi, pe strada Piezişă nr.10. Meniul include de la supe exotice şi antreuri până la preparate din miel sau specialităţi tandoori (stil de gătit pe cărbuni, în cuptorul de pământ numit “tandoor”).
La Indigo poţi încerca supă de pui şi curry ori de praz cu cartofi, sote de creveţi albi preparat în wok cu verdeţuri şi condimente proaspete, dar şi reţete din regiunea exotică Goa, cum ar fi peştele cu chilli şi seminţe de muştar. Gurmanzii au de unde să aleagă şi la capitolul desert: variante precum Gulab Jamun (găluşte din aluat fierte în lapte, servite fierbinţi în sirop dulce) ori Mango Kufli (îngheţată tradiţională preparată în casă, din lapte, şi aromată cu mango) merită gustate.

Nici vegetarienii nu au fost uitaţi: Palak paneer (bucăţele de brânză paneer în sos de spanac aromat cu condimente măcinate), Malai kofta (găluşte din cartofi umplute, servite în sos de fructe uscate) sau Daal maharani (mâncare din diferite sortimente de linte şi fasole roşie, gătită la foc mic şi aromată) sunt doar câteva opţiuni. La adresa de internet www.indigorestaurant.ro, gurmanzii pot consulta meniul complet al localului unde gătesc bucătari veniţi tocmai din India.

Comenteaza