Al Bano și Ricchi e Poveri se mută de pe Cluj Arena

Al Bano și Ricchi e Poveri se mută de pe Cluj Arena
Concertele Al Bano și Ricchi e Poveri, care ar fi trebuit să aibă loc în iunie, vor fi reprogramate pentru 4 noiembrie. Cel mai probabil evenimentul îşi va schimba şi locaţia: se va muta de la Cluj Arena la Sala Polivalentă.

Spectacolul „Una festa italiana", cu Al Bano și Ricchi e Poveri, care ar fi trebuit să aibă loc în iunie, a fost anulat. Acum, organizatorii au demarat demersurile necesare pentru reprogramarea evenimentului pentru toamna acestui an, în 4 noiembrie.

"Se pare că vânzarea biletelor nu a mers aşa de bine, organizatorii se aşteaptau la aproximativ 4.000 de spectatori", a explicat Radu Raţiu, directorul Cluj Arena.

Dacă iniţial spectacolul trebuia să se desfăşoare la Cluj Arena, se pare că organizatorii îl vor muta la Sala Polivalentă. În momentul de faţă, aceştia pun la punct ultimele detalii pentru finalizarea procedurii de închiriere a sălii.

"Contractul este acum la semnat. Practic, e 99% sigur că acest concert se va ţine în Sala Polivalentă", a declarat Ionuţ Rusu, director interimar al societăţii care administrează Sala Polivalentă.

Organizatorii nu au făcut încă niciun anunţ oficial, însă cel mai probabil biletele cumpărate deja îşi vor păstra valabilitatea pentru data la care va fi reprogramat spectacolul.

Cu o carieră de 50 de ani, Al Bano este printre cele mai cunoscute voci al muzicii italiene. Artistul a oferit fanilor săi peste 430 de cântece, pentru care a primit 26 de discuri de aur şi 8 de platină. Una dintre cele mai notabile colaborări ale sale este cea cu Romina Power, fosta sa soţie, alături de care a semnat hit-ul "Felicita".

Grupul italian de muzică pop Ricchi e Poveri s-a format în anul 1967, artiştii fondatori fiind Franco Gatti, Angela Brambati, Angelo Sotgiu şi Marina Occhiena. De-a lungul carierei, de peste 45 de ani, trupa a strâns un palmares impresionant de premii şi distincţii, cu peste 19 albume lansate şi 20 de milioane de discuri vândute. Din cele peste 200 de melodii lansate, cele mai cunoscute hituri Ricchi e Poveri, "Che sarà", "Sarà perché ti amo", "Mamma Maria", "Voulez vous dancer", rămân piese clasice ale muzicii uşoare italiene.

Comenteaza