Foto Alertă într-o localitate din Cluj. Un urs a ajuns într-o gospodărie

Alertă într-o localitate din Cluj. Un urs a ajuns într-o gospodărie

Un urs a stârnit panică în localitatea clujeană Nireș după ce a pătruns în gospodăria unui sătean și a distrus niște stupi.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Oamenii din sat se simt în pericol după ce urșii au ajuns până la gospodăriile lor.

”Din păcate, la nivelul comunei noastre, ne confruntăm cu o situație foarte neplăcută, deoarece porcii mistreți distrug, an de an, culturile oamenilor, iar un urs a ajuns astăzi chiar în localitatea Nireș. Dacă până acum, mistreții erau cei care provocau pagube și distrugeri ale culturilor, în aceste zile și-au făcut simțită prezența și urșii, care vin tot mai aproape de casele oamenilor, iar în imagine se poate vedea cum au distrus stupi de albine.

Alertă într-o localitate din Cluj. Un urs a ajuns într-o gospodărie

Vă asigur că voi sesiza organele abilitate pentru a lua măsuri urgente în astfel de situații. Localnicii s-au săturat ca an de an să le fie distruse culturile, iar acum prezența urșilor în zona noastră, reprezintă un real pericol. Siguranța oamenilor trebuie să ne preocupe în mod deosebit, iar măsurile care se impun trebuie luate de urgență, în cel mai scurt timp”, a transmis primarul comunei Mica, Tiberiu Zelencz, potrivit Dej24.ro.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza