Foto Alte maşini făcute praf pe strada Câmpului din Mănăştur. Adio prioritate :(

Alte maşini făcute praf pe strada Câmpului din Mănăştur. Adio prioritate :(
Alte maşini făcute praf pe strada Câmpului din Mănăştur
Alte maşini făcute praf pe strada Câmpului din Mănăştur
Alte maşini făcute praf pe strada Câmpului din Mănăştur

Tot mai mulţi şoferi sunt prea grăbiţi sau ocupaţi cu alte treburi importante la volan astfel încât să îşi mai bată capul şi cu Codul Rutier. Strada Câmpului din Cluj-Napoca devine magnet pentru accidente şi maşini făcute praf. 

Un nou accident rutier a avut loc pe strada Câmpului din cartierul Mănăştur între o autoutilitară şi un autoturism în dupămasa de marţi, 11 aprilie. Şoferii au anunţat pe paginile de Facebook Info Trafic jud. Cluj şi Info Trafic Cluj-Napoca faptul că e posibil să se aglomereze zona.

"Accident Câmpului după Kaufland către Frunziș. Se aglomerează."
"Accident pe strada Câmpului. Se aglomerează. Nu știu dacă era sau nu cu victime."

Şoferii spun că unii sunt mereu grăbiţi la volan. "Ce mai contează semnele de cirulaţie", au comentat aceştia imaginile.  

Strada Câmpului din Cluj-Napoca devine magnet pentru accidente şi maşini făcute praf. Un accident de circulație s-a produs luna trecută exact în acelaşi loc, tot pe motiv de prioritate neacordată.

La sfârşitul lunii februarie un bărbat a fost lovit violent de o mașină în timp ce traversa regulamentar pe o trecere de pietoni la câţiva metri distanţă de locul unde s-au produs celelalte accidente pe strada Câmpului, aproape de Kaufland.

Comenteaza