"Am intrat pe contrasens pentru a-i salva viața tupeistului care mi-a intrat în față"

"Am intrat pe contrasens pentru a-i salva viața tupeistului care mi-a intrat în față"
| Foto: Facebook/Info Trafic jud. Cluj

Un clujean care a fost implicat într-un accident pe strada Fabricii din Cluj-Napoca susține că vinovat de producerea incidentului ar fi un taximetrist care a fugit de la locul faptei.

Un șofer caută martori sau filmări de la locul accidentului care a avut loc pe strada Fabricii, pentru a dovedi că, vinovat de producerea incidentului rutier, este șoferul unui taximetru, care i-ar fi tăiat calea. Bărbatul spune că a depus o plângere penală după ce a sunat la firma de care aparținea taxiul care ar fi fost condus de șoferul vinovat și i s-ar fi replicat: ”ASTA E ROMANIA. NU EXISTA LEGI CA SA ITI DAU ASIGURAREA DACĂ NU M-AI ATINS, SPOR LA REPARAT MASINA".

”În urma cu 3 zile a fost un accident la intrare pe podul feroviarilor ( intersecția Str. Fabricii cu Str. Luncii ) cu un Ford negru și o Skoda alba. Și nu, nu este vorba despre "Ford cu apucaturi de BMW". Eu am fost șoferul Fordului. Am intrat pe contra sens pentru a-i salva viața tupeistului care mi-a intrat în față, trecând peste 2 benzi (de pe Luncii a făcut stanga pe Fabricii), nu pentru plăcerea de a ”merge pe Anglia”. 

Evident, după accident a fugit de acolo cu fluieraturi de roti. Taxiul a fost un Logan, CJ 8. Z.., proprietatea firmei SC B. M. SRL, administrată de Z.I. si actionar minoritar Z.A.A., la dispeceratul DIESEL. Îmi permit sa mă repet, un tupeist de 34 de ani care mi-a justificat telefonic, ”ASTA E ROMANIA. NU EXISTA LEGI CA SA ITI DAU ASIGURAREA DACĂ NU M-AI ATINS, SPOR LA REPARAT MASINA". Așadar, am depus o plângere penală împotriva lor și nu pentru a-mi recupera dauna... Dauna nu merită efortul (1500 eur). Am depus plangerea pentru a le arăta tupeistilor care își atribuie străzile publice si fac ce vor, comentand si fugind cand provoacă un accident cu riscuri majore.

Din cate am văzut pe un grup, cineva a fost în spatele meu și a avut o camera de bord. Dacă sunt martori ai accidentului pe grup, sau unul din voi aveți vreo filmare, va rog sa ma contactati, orice ajuta la dosar pentru a le arăta tupeistilor ca nu ei fac legea. Mersi și seara faina!”, a scris Marius Gabriel, pe Facebook.

Comenteaza