Video Foto "Ambulanţa Albastră" pentru animalele de companie din Cluj! Pacientul de ieri, un ponei bolnav. Cât costă serviciile

"Ambulanţa Albastră" pentru animalele de companie din Cluj! Pacientul de ieri, un ponei bolnav. Cât costă serviciile
| Foto: Facebook: Ambulanta Albastra - Ambulanta Veterinara Cluj

Și animalele de pe lângă casa omului au nevoie de ajutor medical, unele chiar în regim de urgență, iar la Cluj funcționează "Ambulanţa Albastră".

"Ambulanţa Albastră" este un proiect iniţiat de medici şi asistenţi veterinari, în colaborare cu Asociaţia de Protecţie a Animalelor, care oferă transport şi îngrijire medicală animalelor de companie bolnave din Cluj.

Cu toate că serviciul este popular în rândul stăpânilor de câini şi pisici, "Ambulanţa Albastră" a fost solicitată ieri, pentru transportul la cabinetul veterinar al unui ponei bolnav, căruia medicii ambulanţieri i-au făcut şi o radiografie în autospecială.

Serviciul de ambulanţă pentru animalele de companie este formată din medici, tehnicieni şi asistenţi veterinari cu experienţă de peste 10 ani, dar şi din voluntari. Ambulanţa poate interveni rapid în scopul stabilizării animalului bolnav şi a transportului lui asistat către un cabinet veterinar, având dotările necesare pentru situaţii de urgenţă.

Printre serviciile oferite de "Ambulanţa Albastră" se regăsesc acordarea de prim-ajutor şi resuscitarea, transportul asistat la cabientul veterinar pe raza judeţului Cluj, examinarea clinică, măsurarea glicemiei, tratamentul de urgenţă al rănilor, tratament post-operator (Lista completă a serviciilor AICI).

Preţul pentru pachetul de bază, care include deplasarea, consultaţia şi eliberarea fişei de evaluare pacient, este de 90 de lei şi poate ajunge până la 150 de lei, în funcţie de necesităţile suplimentare ale animalului de companie bolnav.

Serviciul este disponibil zilnic, de luni până vineri, între orele 9 şi 17, la numărul de telefon 0745 205 354.

 

Comenteaza