Amenzi de 50.000 de euro la Cluj, în doar 24 de ore

Amenzi de 50.000 de euro la Cluj, în doar 24 de ore

Peste 900 de polițiști, jandarmi, poliţişti locali şi militari au desfășurat la Cluj misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii coronavirusului.

În ultimele 24 de ore, la Cluj, 932 de poliţişti, jandarmi, poliţişti locali şi militari au desfășurat misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii noului tip de coronavirus.

Autorităţile au verificat modul de respectare a măsurii de izolare în cazul a 921 de persoane, iar pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației conform ordonanțelor militare, forțele de ordine au aplicat peste 166 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 239.230 de lei.

Societăți comerciale/ Persoane fizice autorizate verificate cu privire la respectarea interdicțiilor pe timpul stării de urgență - 23

La nivel național, polițiștii și jandarmii au depistat, în ultimele de 24 de ore, 3.957 de persoane care nu au respectat măsura privind restricţionarea circulaţiei. Acestor persoane le-au fost aplicate sancţiuni contravenţionale, în valoare de 7.066.342 de lei.

 

 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK

loading...
Loading...
Comenteaza