Amenzi de peste 50.000 de euro în 24 de ore pentru clujenii "plimbăreți"

Amenzi de peste 50.000 de euro în 24 de ore pentru clujenii "plimbăreți"

Aproape 900 de polițiști și jandarmi clujeni au făcut verificări, în ultimele 24 de ore, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

În ultimele 24 de ore, la Cluj, 898 de poliţişti, jandarmi, poliţişti locali şi militari au desfășurat misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii noului tip de coronavirus.

Autorităţile au verificat modul de respectare a măsurii de izolare în cazul a 1.140 de persoane, iar pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației conform ordonanțelor militare, forțele de ordine au aplicat peste 125 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 263.175 de lei.

Societăți comerciale/ Persoane fizice autorizate verificate cu privire la respectarea interdicțiilor pe timpul stării de urgență - 18

La nivel național, polițiștii și jandarmii au depistat, în ultimele de 24 de ore, 4.403  persoane care nu au respectat măsura privind restricţionarea circulaţiei. Acestor persoane le-au fost aplicate sancţiuni contravenţionale, în valoare de 8.414.581 de lei.

 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza