Anchetă epidemiologică în cazul poștăriței cu Covid-19. "A purtat mască și mănuși în permanență"

Anchetă epidemiologică în cazul poștăriței cu Covid-19. "A purtat mască și mănuși în permanență"

În comuna clujeană Tritenii de Jos a fost declanșată o anchetă epidemiologică după ce factorul poștal care deservea mai multe localități din zonă a fost infectat cu noul tip de coronavirus.  

Prefectul județului, Mircea Abrudean, a anunțat luni că se va deplasa la Tritenii de Jos, acolo unde factorul poștal a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Prefectul a spus că s-a luat măsura izolării contacților direcți și se face anchetă epidemiologică. 

"Ancheta epidemiologică e în curs. Ajung și eu acolo mai târziu. Factorul poștal a purtat mască și mănuși în permanență, conform obligațiilor impuse de Poșta Română", a declarat Mircea Abrudean.

Angajata Companiei Naționale Poșta Română depistată cu Covid-19 a fost internată duminică la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca, după ce de miercuri, 15 aprilie, se afla în izolare la domiciliu.

Conform primarului localității Tritenii de Jos, la nivelul celor patru sate - Tritenii de Jos, Clapa, Triteni Hotar și Pădureni - au fost identificate 250 de gospodării unde factorul poștal a livrat pensiile sau alocațiile de stat pentru copii, în ultimele două săptămâni. (Detalii, AICI)

Comenteaza