Anchetă la clasa I! O elevă de 6 ani ar fi fost agresată sexual

Anchetă la clasa I! O elevă de 6 ani ar fi fost agresată sexual
Poliţia Cluj a început o anchetă la Colegiul Pedagogic “Gheorghe Lazăr” din Cluj-Napoca, după ce părinţii unei eleve de 6 ani au reclamat că fiica lor ar fi fost agresată sexual de soţul unei învăţătoare.

Din primele informaţii, se pare că părinţii fetiţei au reclamat faptul că fiica lor ar fi fost agresată sexual de soţul învăţătoarei, care o ajuta pe aceasta să îi îmbrace pe copii după ora de educaţie fizică.

Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj, Valentin Cuibus, confimă această problemă şi spune că pentru a lua măsurile corespunzătoare instituţiei pe care o conduce este nevoie de concluziile oamenilor legii şi ale comisiei care anchetează cazul la nivelul şcolii.

"Părinţii unei fetiţe de 6 ani susţin că fiica lor a fost agresată de soţul învăţătoarei. S-a făcut o plângere la şcoală şi fiind vorba de o acuzaţie serioasă şcoala s-a sesizat şi au sesizat la rândul lor poliţia şi Inspectoratul Şcolar Judeţean. Conducerea şcolii a numit o comisie internă care va analiza situaţia în şcoală. Aşteptăm concluziile poliţiei şi a comisiei şi în funcţie de acestea vom vedea care sunt măsurile pe care le vom lua. Pot să spun că din primele date lucrurile nu seamană cu ce s-a reclamat, rămâne de văzut după ce vom avea concluziile finale", a declarat şeful ISJ Cluj, Valentin Cuibus.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Cluj, Simona Vîrci, a declarat că oamenii legii vor stabili dacă faptele reclamate sunt reale şi în funcţie de concluziile acestora se vor lua măsurile impuse din punct de vedere legal.

"Reprezentanţii şcolii au sesizat Poliţia că un bărbat ar fi agresat sexual o elevă în vârstă de 6 ani. În continuare se efectuează cercetări pentru a stabili dacă faptele reclamate se confirmă sau nu", a declarat Simona Vârci, purtător de cuvânt IPJ Cluj.

Etichete
Comenteaza