Video Angela Merkel, a treia criză de tremor în nici o lună

Angela Merkel, a treia criză de tremor în nici o lună
| Foto: Reuters/Hannibal Hanschke

Un nou episod de tremor al cancelarului german Angela Merkel a fost surprins, miercuri, în timpul unei întâlniri cu prim-ministrul finlandez Antti Rinne.

Criza de tremor a revenit în timp ce cancelarul german şi Antti Rinne urmăreau onorurile militare organizate pentru a marca sosirea prim-ministrului finlandez la Berlin. Pe imaginile postate de The Sun, se observă cum corpul cancelarului german începe să tremure incontrolabil, iar Angela Merkel pare a murmura ceva. Episodul se încheie brusc, iar cancelarul își însoțește musafirul ca și când nu s-ar fi întâmplat nimic.


Acesta este cel de-al treilea incident de acest gen din ultimele săptămâni. Angela Merkel a fost văzută tremurând prima dată în timpul unei întâlniri oficiale cu preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski, care a avut loc la Berlin, pe 18 iunie. Criza s-a repetat pe 27 iunie, la summitul G20 din Japonia. 

După tremorul de la întâlnirea cu preşedintele ucrainean, cancelarul german a transmis că şi-a revenit, fiind doar un caz de deshidratare, iar după episodul din Osaka, Martina Fietz, purtătoarea de cuvânt a Angelei Merkel, a declarat că starea de sănătate a cancelarului este una bună, potrivit AFP.

Comenteaza