Antalya, cea mai de succes destinaţie de vacanţă de pe aeroportul Cluj. Vezi programul zborurilor

Antalya, cea mai de succes destinaţie de vacanţă de pe aeroportul Cluj. Vezi programul zborurilor

Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj a marcat, marţi, printr-un nou eveniment dedicat promovării zborurilor sale turistice din anul 2018, cea mai de succes destinaţie de vacanţă de pe aeroport şi anume Antalya (Turcia).

Zborurile spre Antalya, au o lungă tradiţie pe Aeroportul Internaţional Cluj fiind operate fără întrerupere pe parcursul ultimilor 12 ani (2007-2018) timp în care această destinaţie a fost aleasă de nu mai puţin de 300.000 de pasageri din Cluj-Napoca, dar şi din întreaga Transilvanie.

Pe parcursul a mai bine de 10 ani de operare, capitala turistică a Mediteranei, Antalya, a fost an de an una dintre cele mai atractive destinaţie de vacanţă pentru pasagerii care aleg să călătorească de Aeroportul Internaţional Cluj, iar anul 2018 nu face o excepţie de la această regulă. Vor fi 10 zboruri pe săptămână, cu 3 mai mult decât în anul 2017, operate în zilele de luni, marţi, vineri, sâmbătă şi duminică, din 12.05.2018 până în 27.10.2018, prin intermediul a nu mai puţin de 6 operatori aerieni (Corendon Airlines, Air Bucharest, Blue Air, Freebird, AtlasGlobal şi TAROM).

Marţi, Aeroportul Internaţional Cluj a ales să celebreze zborurile spre Antalya, prin prezentarea pachetelor turistice oferite de către cea mai tânără agenție tour operatoare din România, Amara Tour, prin intermediul zborurilor companiei aeriene Corendon Airlines. Zborurile acestui tour operator vor fi operate începând de astăzi 22 mai 2018, în fiecare zi de marţi, urmând ca ulterior să fie adăugate noi frecvenţe de zbor şi în zilele de luni şi vineri.

La nivelul anului 2018, pasagerii Aeroportului Internațional "Avram Iancu" Cluj au oportunitatea de a călători spre nu mai puţin de 12 destinații turistice renumite din Turcia (Antalya), Grecia (Chania, Heraklion, Rhodos, Zakynthos, Skiathos, Corfu), Egipt (Hurghada, Sharm El Sheik), Tunisia (Monastir), Spania (Palma de Mallorca) şi România (Constanţa).

 

Comenteaza