Apostu, printre cei mai mediatizaţi primari din ţară în online

Apostu, printre cei mai mediatizaţi primari din ţară în online
Analiza a luat în calcul primarii reşedinţelor de judeţ şi pe cel al Capitalei şi a fost realizată în perioada 1 - 30 iunie pe site-uri, bloguri, conturi de Twitter şi pagini publice de Facebook - în total, circa 54.500 de surse online în limba română urmărite de Mediafax Monitorizare.

Sorin Oprescu (Bucureşti), Sorin Apostu (Cluj-Napoca) şi Radu Mazăre (Constanţa) se află pe primele trei locuri în topul celor mai mediatizaţi primari în mediul online, în decursul lunii iunie, arată o analiză Mediafax Monitorizare.

Ierarhia vizibilităţii este condusă de Sorin Oprescu, care înregistrează peste 31% dintre menţiunile din online despre cei 41 de primari (2905 de menţiuni din totalul de 9286).

Sorin Apostu şi Radu Mazăre au, la rândul lor, câte 7,4%, respectiv 6,8% din mediatizare, ei fiind urmaţi de primarii din Sibiu şi Iaşi - Klaus Iohannis şi Gheorghe Nichita - cu 5,2%, respectiv 5%.

Top 10 îi mai include pe Ion Lungu (Suceava) - 4,1%, Gheorghe Ciuhandu (Timişoara) - 3,7%, Gheorghe Falcă (Arad) - 3%, Tudor Pendiuc (Piteşti) şi Gheorghe Ştefan (Piatra-Neamţ) - 2,5% fiecare.

Comenteaza