Apt psihologic și cu calificativ ''foarte bine''. Cine era militarul găsit spânzurat la Cluj

Apt psihologic și cu calificativ ''foarte bine''. Cine era militarul găsit spânzurat la Cluj

Soldatul care s-a spânzurat, luni, la unitatea militară (UM) din Someşeni era apt psihologic şi a obţinut calificativul ''foarte bine'' în ultimii şapte ani.

"Astăzi, 20 ianuarie, în jurul orei 10:10, pe timpul executării serviciului interior la UM nr. 01049 Cluj-Napoca, caporalul clasa a II-a Felician-Codruț Șuteu a fost găsit spânzurat într-una din încăperile cazărmii.

Colegii au anunțat serviciul medical al unității și au apelat imediat Serviciul Unic de Urgență - 112, iar echipajul SMURD sosit la fața locului a constatat decesul militarului, la ora 11:18. Militarul în vârstă de 42 de ani a fost încadrat ca operator de tehnică de comunicații din decembrie 2003, este necăsătorit și nu are copii", transmite Ministerul Apărării Naționale. 

Surse militare au declarat, pentru Agerpres, că militarul a fost declarat apt psihologic la ultima testare, din septembrie, şi că nu a lăsat vreun bilet de adio. A fost sesizat Parchetul Militar, iar o comisie din cadrul UM nr. 01049 Cluj-Napoca și UM nr. 02565 Cluj-Napoca cercetează circumstanțele producerii evenimentului.

Comenteaza