Ar trebui să asigure păstrarea legii, dar o încalcă: echipaj de poliţie, prins trecând pe roşu VIDEO

Ar trebui să asigure păstrarea legii, dar o încalcă: echipaj de poliţie, prins trecând pe roşu VIDEO
Trecerile pe roşu nu sunt o noutate în traficul clujean, fiind mai degrabă ceva la ordinea zilei. Mai puţin normal este însă ca poliţiştii, cei care ar trebui să se asigure de respectarea normelor de circulaţie, să fie tocmai cei care le încalcă cu neruşinare.

Un astfel de incident a fost surprins de un utilizator al site-ului trafictube.ro în după-masa zilei de duminică, în jurul orei 17:30, chiar în centrul oraşului, pe Bdul. Eroilor. Mai precis, un echipaj de poliţie a fost filmat în timp ce a trecut fără probleme pe culoarea roşie a semaforului.

"Dacă procedăm noi la fel, pierdem permisul şi riscăm o amendă de mai mult de 4.000 RON, conform noului cod rutier. [...] Tot atunci aş fi încântat să primim un răspuns oficial de la organele poliţiei în privinţa acestui incident (cine a condus maşina, ce sancţiuni a primit, etc)", a comentat autorul filmării.

"Şi ei trebuie la fel amendaţi, în plus şi sanctionaţi pe linie de serviciu. Nu se poate ca pentru aceeaşi abatere să se ia două măsuri diferite: amendă pentru noi şi...ciuciu pentru ei", a adăugat un alt utilizator al site-ului.

Comenteaza