Aragazul din care iese apă. Cum a racordat greşit conductele un muncitor din Cluj

Aragazul din care iese apă. Cum a racordat greşit conductele un muncitor din Cluj
Un bărbat din Cluj Napoca are un aragaz cel puţin deosebit: unul din care curge apă. Cauza pare să fie un muncitor care a instalat greşit o centrală, iar conducta de apă nu a ajuns unde trebuia. Ca să demonstreze, a pus pe Facebook imaginile cu aragazul său.

Pe imaginile postate pe Facebook de clujeanul Imre Andras se vede cum acesta dă drumul la aragaz, doar că din ochiurile acestuia porneşte apa ca o fântână arteziană. "De 3 zile - Cluj, Str. Regele Ferdinand, nr. 25", este confirmarea venită de la Imre.

Cunoscuţii dau asigurări că dacă nu ar fi adevărat, clujeanul nu ar publica imaginile. Alţii fac haz de necaz: "Bine ca nu curge gaz prin teava de la baie...." sau "Domnul @imre măcar acum puteţi pârli porcul cu duşul de la baie şi să faceţi nişte frigărui în lavoar :))", sunt câteva dintre comentarii. Alţii spun că e mâna lui "Dorel" de vină.

Imre Andras a declarat în presa locală că de trei zile este în această situaţie şi că a chemat până acum trei echipe de la E.ON Gaz.

"Prima echipă a spus că este apă pe conductă şi a sigilat conducta, după care a plecat. Am chemat o nouă echipă, care a venit şi a constatat că este sigilată conducta şi a plecat, la fel ca prima. Acum e a treia echipă de la E.ON Gaz la mine acasă. Au găsit şi unele explicaţii. O centrală termică a fost instalată fără autorizaţie şi actele necesare, iar instalatorii au legat invers centrala, au pus conducta de apă la cea de gaz. Puteam sări în aer toţi", a declarat relatat Imre Andras.

 

Comenteaza