Aşa tată, aşa fiu. Băiatul lui Gore a înjunghiat un bodyguard într-un club de manele

Aşa tată, aşa fiu. Băiatul lui Gore a înjunghiat un bodyguard într-un club de manele
Pe urmele tatălui: Sami David, fiul interlopului Gore, a înjunghiat un agent de securitate de la firma Scutul Negru. Incidentul a avut loc miercuri noaptea în clubul de manele Romantic din centrul Clujului.

Tânărul este cercetat pentru tentativă de omor. Acesta nu a fost încă depistat de poliţişti.

"La data de 26 iunie, ora 04:07, Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată telefonic prin SNUAU 112 despre faptul că într-un local public situat pe strada Bucureşti din Cluj-Napoca a avut loc o altercaţie. Din primele verificări rezultă că, pe fondul unor altercaţii verbale, un bărbat de 27 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, a fost agresat fizic de un tânăr pe care nu îl cunoştea. Tânărul, folosind un obiect tăietor-înţepător (cuţit), i-ar fi cauzat bărbatului leziuni în zona abdomenului care necesită circa 40 de zile de îngrijiri medicale. Bărbatul de 27 de ani a fost transportat la unitatea de primi urgenţe pentru a i se acorda îngrijiri de specialitate.

În urma investigaţiilor efectuate de către poliţişti, persoana implicată a fost identificată ca fiind un tânăr de 20 de ani din Cluj-Napoca, în cauză efectuându- se demersurile necesare în vederea depistării acesteia.Cercetările se continuă pentru documentarea întregii activităţi infraţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente, pentru comiterea unei tentative la infracţiunea de „omor", faptă prevăzută de Codul penal", se arată într-un comunicat al IPJ Cluj. 

Sami a mai avut probleme cu legea și în 2011. A fost citat pentru a fi audiat în legătură cu o tâlhărie. Tânăruș a mai fost implicat în două anchete penale, una privind o bătaie din centrul Clujului şi una privind un trafic de droguri.

În decembrie 2012, ICCJ l-a condamnat pe tatăl tânărului, Marius David, alias Gore, la 10 ani de pușcărie. Acesta l-a înjunghiat în noaptea de 8 spre 9 august 2011 pe Augustin Câmpean, un brancardier de la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) Cluj. Gore era la momentul incidentului internat la UPU, întrucât ar fi consumat etnobotanice.

Comenteaza