Asistenţa medicală, asigurată permanent de Sărbători la Cluj. Vezi unde să te îndrepţi în caz de urgenţă

Asistenţa medicală, asigurată permanent de Sărbători la Cluj. Vezi unde să te îndrepţi în caz de urgenţă
Asistenţa medicală de urgenţă din Cluj va fi asigurată în permanenţă, în perioada sărbătorilor, anunţă Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Cluj.

Permanenţa va fi asigurată în toate unităţile sanitare publice, pentru toate specialităţile medico-chirurgicale şi stomatologice, conform DSP. În Cluj-Napoca, toate unităţile sanitare publice au serviciul de urgenţă asigurat prin gardă permanentă. Pentru adulţi, urgenţele medico-chirurgicale vor fi tratate la UNitatea de Primire a Urgenţelor de pe Clinicilor 3-5, iar pentru copii urgenţele sunt tratate la UPU de pe Moţilor 68. În Turda, Câmpia Turzii, Dej, Gherla şi Huedin permanenţa va fi asigurată prin compartimentele de primire a urgenţelor şi prin camerele de gardă ale spitalelor.

În ce priveşte urgenţele stomatologice, permanenţa va fi asigurată, atât pentru adulţi cât şi pentru copii, pe strada Cardinal Iuliu Hossu 37.  Serviciul de Ambulanţă funcţionează în regim de permanenţă şi poate fi apelat la numărul de telefon 112. Totodată, DSP funcţionează de asemenea în regim de permanenţă şi poate fi apelată la numărul de telefon 433 645.

Comenteaza