Asociațiile de proprietari din Florești și-au făcut federație

Asociațiile de proprietari din Florești și-au făcut federație

Federația Asociațiilor de Proprietari din Florești (FAPF) și-a fixat ca ținte rezolvarea problemelor celor care stau în locuințele din comună, dar și reducerea cheltuielilor cu utilitățile și administrative. 

FAPF reprezintă structura legală unificată a acestor organizații din comuna clujeană și are sarcina de a supraveghea, îndruma și coordona administrativ activitatea acestora.

“Asta înseamnă că problemele de ordin administrativ cu care se confruntă asociațiile, proprietarii de apartamente sau case, locatarii și chiriașii (apartamente sau case) pot fi mediate prin intermediul și cu ajutorul FAPF, care poate acorda consultanță în problemele de ordin legal legate de activitatea administrativă.

Deși este în strânsă legătura cu administrația locală din Florești, FAPF, ca organizație nonguvernamentală, fără a avea atribuții politice, cooperează cu organizațiile politice locale pentru rezolvarea problemelor de ordin civic și administrativ care privesc comunitatea floreșteană, prin prisma cetătenilor reprezetati prin asociațiile de proprietari de către FAPF.

FAPF are în preocupările sale progresul calitativ și bunăstarea membrilor comunitătii din Florești. De asemenea, negocierea costurilor privind obținerea de prețuri favorabile pentru membrii săi, privind utilitățile și cheltuielile administrative, se află în interesele federației”, a informat conducerea FAPF.

Federația va acționa ca un liant mediator administrativ și legal între asociații, proprietari și restul organismelor și instituțiilor de profil, în interesul tuturor cetățenilor floreșteni care formează asociațiile de proprietari sale membre.

 

Comenteaza