Aspazia Droniuc a fost contabilă în primărie

Aspazia Droniuc a fost contabilă în primărie
O publicaţie din judeţul de origine al Aspaziei Droniuc arată că aceasta şi-a început cariera pe un post de contabilă într-o primărie din zona de de munte a Sucevei.

Aspazia Droniuc, în vârstă de 36 de ani, s-a născut în comuna Izvoarele Sucevei. Oamenii de acolo îşi mai amintesc de ea. Secretara comunei, Veronica Macoveiciuc, a povestit pentru ziarul Obiectiv de Suceava o serie de amănunte despre mediul în care a trăit şi s-a format Aspazia Dronciu. "Dintr-o casă de oameni gospodari, cu un frate şi o soră mai mari, Aspazia Droniuc a plecat imediat după terminarea şcolii generale la oraş, la liceu şi ulterior la facultate. După terminarea studiilor a activat, pentru puţină vreme la o primărie din zona de munte a judeţului, în calitate de contabil. Nesatisfăcută de statutul de contabil, Aspazia Droniuc şi-a încercat norocul în presă. Se mutase deja la Câmpulung Moldovenesc, în apartamentul surorii sale şi a obţinut statutul de colaborator pentru una dintre publicaţiile locale, înainte de anul 2000. Nu a reuşit să se integreze ca angajat definitiv la publicaţiile unde a colaborat dar în scurtă vreme a plecat către Cluj, oraş care i-a oferit, se pare, oportunităţi mult mai bune", notează Obiectiv de Suceava
O fostă gazdă a Aspaziei Dronicu din Câmpulung Moldovenesc, Aspazia Droniuc, a povestit despre ea în ziarul sucevean. "Era de loc din Izvoarele Sucevei. A stat mai mult în gazdă la noi, a trăit cu un bărbat, cu un altul. Era o persoană deosebită, inteligentă. Câteodată se apuca de băut, dar după aceea se lăsa", a descris-o pe Droniuc un apropiat. 
Mama Aspaziei Droniuc locuieşte în Izvoarele Sucevei iar tatăl ei a murit de câţiva ani. Fratele locuieşte de mai mulţi ani în Franţa, iar sora ei din Câmpulung este plecată, la rândul ei, undeva la muncă în străinătate.

Comenteaza