ATENŢIE ŞOFERI! Artere principale din centrul Clujului vor fi blocate astăzi de protestul din Educaţie

ATENŢIE ŞOFERI! Artere principale din centrul Clujului vor fi blocate astăzi de protestul din Educaţie
| Foto: ZIUA de CLUJ

Protestul părinților clujeni de susținere a educației și a grevei din învățământ, a fost anunţat pentru data de joi 8 iunie, cu pornire din Piaţa Unirii. Traficul pe mai multe străzi din centrul Clujului va avea de suferit între orele 11 şi 13. 

Cadrele didactice din Cluj ies din nou, în stradă. Este anunţat un marș de protest pe partea carosabilă a străzii Eroilor, apoi spre Prefectură, pe Cuza Vodă, cu întoarcere în Piaţa Unirii, pe Bulevadrul 21 Decembrie.

"Am primit aprobarea și de la Consiliul Local de la Primărie pentru 8 iunie, un protest de stradă, urmat de un marș în centrul orașului, astfel încât toți colegii noștri din județ vor participa la această formă de protest”, a declarat Lucia Cojocaru, președintele Sindicatului Liber din Învățământul Preuniversitar Clujean.

Deși nemulțumiți de suspendarea activității școlare, părinții susțin protestul profesorilor și se vor alătura mitingului și marșului de protest.

"Pentru cei care pot veni mâine mai repede, Sindicatele profesorilor se adună de la ora 11, în Piața Unirii, iar la 11:30 vor porni în marș pe bulevardul Eroilor-Prefectura, cu întoarcere în Piața Unirii în jurul orei 12.

Vom fi împreună la un protest de solidaritate, care reunește profesori, părinți și elevi. Vă așteptăm în număr cât mai mare!", au transmis părinţii clujeni care susțin protestul din Educaţie și greva profesorilor. 

Comenteaza