Atenţie, imagini şocante! Adolescent, snopit în bătaie la Cluj. Agresorii au fost reţinuţi VIDEO

Atenţie, imagini şocante! Adolescent, snopit în bătaie la Cluj. Agresorii au fost reţinuţi VIDEO
Doi adolescenţi de 17 ani din Cluj-Napoca au fost reţinuţi pentru 24 de ore de către poliţişti şi urmează să fie prezentați instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru tentativă de omor, după ce au snopit în bătaie un tânăr de 18 ani.

Incidentul petrecut în data de 28 august, pe strada Fabricii de Zahăr din cartierul Mărăşti, a fost filmat şi postat pe reţelele de socializare, iar în scurt timp a devenit viral. Autoarea filmuleţului este o tânără de 17 ani, tot din Cluj-Napoca. Aceasta a fost audiată de oamenii legii.

Imediat ce a scăpat de ploaia de pumni şi picioare, tânărul bătut s-a dus la Secţia 2 Poliţie Cluj-Napoca unde a depus o plângere. Ulterior, băiatul a fost transportat la UPU pentru îngrijiri medicale.

"În urma vizionărilor imaginilor și a informațiilor primite de la victimă, un tânăr în vârstă de 18 ani, au fost identificați ceilalți tineri implicați. Este vorba de doi tineri în vârstă de 17 ani, tot din Cluj Napoca.

Ei au fost audiați și s-a dispus reținerea lor pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de marți, 30 august, să fie prezentați instanţei cu propunere de arestare preventivă. De asemenea, tânăra de 17 ani care a filmat incidentul a fost audiată de poliţişti", a declarat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj, Carmen Jucan.

Din primele cercetări, incidentul a pornit de la un conflict verbal.

Comenteaza