Atenţie, vine ursul! Mesaj Ro-Alert pentru locuitorii dintr-un oraş din Cluj

Atenţie, vine ursul! Mesaj Ro-Alert pentru locuitorii dintr-un oraş din Cluj
| Foto: captura video

Sâmbătă, un pui urs a fost filmat de localnici pe străzile din municipiul Câmpia Turzii, iar duminică noaptea trecută ursul şi-a făcut din nou apariţia.

Mesaj Ro-Alert, în noapte, pentru locuitorii din Câmpia Turzii, după ce un urs a fost văzut a doua zi la rând pe străzile din municipiu. Autorităţile le-au recomandat locuitorilor să evite strada Laminoriştilor, unde a fost văzut animalul sălbatic, să rămână în locuinţe sau să păstreze distanţa faţă de animal.

„De asemenea, este recomandat ca cetăţenii să nu se pună în pericol, respectiv să încerce realizarea de fotografii/filmări sau hrănirea acestuia. Protejarea animalelor din gospodărie trebuie realizată fără ca cetăţenii să se pună pe ei înşişi în pericol”, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj.

Poliţiştii şi jandarmii. împreună cu un medic veterniar, au căutat ursul toată noaptea în zona Câmpia Turzii, dar încă nu l-au găsit. Când va fi prins, animalul sălbatic va fi tranchilizat, au precizat aceștia.

Comenteaza