Aterizare cu surprize pe Aeroportul Internaţional Cluj. Ce l-a aşteptat pe unul din pasageri

Aterizare cu surprize pe Aeroportul Internaţional Cluj. Ce l-a aşteptat pe unul din pasageri
Sărbătoare la Aeroportul Internaţional Cluj. Unul dintre pasagerii care călătorea într-o cursă de linie, din Munchen spre Cluj, a avut parte de o surpriză de proporţii la aterizare. Bărbatul a fost norocosul pasager cu numărul 1 milion al aeroportului clujean, fiind premiat cu o călătorie gratuită oriunde în Europa.

Norocosul pasager, a fost persoana cu numărul 1 milion de pe Aeroportul Internaţional Cluj în 2014. Bărbatul, originar Bistriţa, se întorcea dintr-o călătorie de serviciu tocmai din Germania. La întoarcere, acesta a avut parte de o primire neaşteptată, fiind premiat de către oficialităţi cu o călătorie oriunde în Europa şi un voucher de cumpărături.

"A fost surprinzător, nu mă aşteptam... nu am stiut nimic, a fost o surpriză. Nu știu încă unde voi călători cu biletele primite, trebuie să mă dezmeticesc şi pe urmă vedem", a declarat Lorant Szasz, pasagerul norocos.

Şi cei care au fost pe aproape, adică pasagerii cu numărul 999.999 şi 1.000.001, au avut, la rândul lor, parte de cadouri şi au primit cupoane cu vouchere.

"Pasagerul cu numărul 1 milion a primit un zbor gratuit, un voucher gratuit pentru cumpărături din partea aeroportului Munchen și alte premii din partea sponsorilor noştri.", a declarat David Ciceo, director al Aeroportului Internaţional Cluj.

Anul acesta, aeroportul Cluj a aniversat un milion de pasageri cu câteva săptămâni bune mai devreme decât anul trecut. Până la finalul lui 2014, oficialităţile estimează că numărul pasagerilor va depăşi 1.150.000 pasageri, un record absolut atins în acest al Aeroportului Internaţional Cluj.

"În acest an sărbătorim pasagerul cu numărul 1 milion cu șase săptămâni mai devreme decât anul trecut, ca dovadă a creșterii traficului cu aproximativ 10%. Putem spune că este cel mai bun an din istoria aeroportului, investitiile și eforturile făcute de CJ Cluj și de către Aeroport dau roade, fiind al doilea an când este pe profit", a declarat Ciceo.

Ciceo a menţionat faptul că perioada de vară a fost cea mai bună pentru Aeroportul Internaţional Cluj, datorită frecveţelor noi, a noilor destinaţii şi datorită faptului că traficul a crescut faţă de 2013. Totodată, directorul aeroportului clujean, a declarat că instituţia se află în discuţii cu mai multe companii în vederea dezvoltării unor destinaţii noi şi a creşterii traficului.

Comenteaza