Au închis jumătate din Parcul Central, dar apoi au modernizat terenul de baschet

Au închis jumătate din Parcul Central, dar apoi au modernizat terenul de baschet
Parcul Central Simion Bărnuțiu îi întâmpină acum pe clujenii pasionați de activități sportive cu un teren de baschet modernizat.

Terenul de baschet este acum modernizat: au fost schimbate suprafața de joc și fundația folosită pentru tartan, de asemenea plasa care împrejmuia terenul, fiind remontate structuri noi. Nu în ultimul rând, noile panouri au fost amplasate și proiectate astfel încât să țină cont și de protecția jucătorilor, obținându-se, în cele din urmă, un teren mai mare cu 3 m.

Inițiativa le aparține organizatorilor Festivalului Untold, cu sprijinul Asociației Trinity, Primăriei Cluj-Napoca și companiei Euroma Sport. Bugetul lucrărilor de modernizare s-a ridicat la 7.000 de euro.

"Untold apreciază contribuția infrastructurii orașului la succesul festivalului, motiv pentru care considerăm aceste lucrări de modernizare ca o modalitate de a ne aduce aportul la întreținerea și îmbunătățirea acestei infrastructuri. Ne propunem ca aceasta să fie o primă acțiune dintr-o lungă serie de viitoare colaborări inițiate de Untold pentru beneficiul orașului și al clujenilor", spune Bogdan Buta, director general al festivalului.

Untold Festival s-a desfăşurat în perioada 30 iulie - 2 august la Cluj-Napoca și a adus pentru prima dată în România, pe aceeaşi scenă, artişti precum David Guetta, Armin van Buuren sau Avicii. În luna iulie, desfăşurarea evenimentului în Parcul Central din oraş, respectiv îngrădirea unei porţiuni a spaţiului public cu garduri a stârnit nemulţumiri în societatea civilă.

Comenteaza