Au vandalizat pereţii unei biserici din centrul Clujului. Ce amendă au luat pentru graffiti

Au vandalizat pereţii unei biserici din centrul Clujului. Ce amendă au luat pentru graffiti

În cursul nopții trecute, poliţiştii locali au depistat trei persoane, care făceau graffiti pe peretele Bisericii Evanghelice Luterane, clădire monument istoric, de pe strada Regele Ferdinand.

În momentul în care polițiștii locali au ajuns la fața locului, una dintre persoane a băgat în ghiozdanul pe care îl avea asupra sa, un marker cu care a scris pe fațada clădirii.

"S-a procedat la efectuarea controlului bagajelor numitului B.R.A. în prezența celorlalte două persoane H.A. și T.C.A., în urma căruia asupra susnumitului s-au găsit următoarele obiecte: un marker de culoare albastru deschis, o o bluză sport cu glugă de culoare verde, un cutter, două pixuri și un carnet de elev. Markerul cu care s-a executat inscripția a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor", transmite Poliţia Locală.

În urma verificărilor ulterioare s-a constatat faptul că și pe fațada clădirii dinspre b-dul 21 Decembrie, nr. 1, la o înălțime de aproximativ 2 m, era o inscripție cu dimensiunea de 40 cm, de culoare albastru deschis, culoare ce coincidea cu cea a markerului aflat asupra persoanei în cauză.

Una dintre persoane a fost amendată cu suma de 1.500 lei.

Comenteaza