Audi caută zeci de ingineri la Cluj VIDEO

Audi caută zeci de ingineri la Cluj VIDEO
Inginerii şi IT-ştii clujeni se pot angaja la compania germană. Aceasta are disponibile 60 de posturi în Europa şi este prezentă la Cluj-Napoca la prima ediţie a târgului BESTEngineer.

Compania germană este interesată de inginerii clujeni. Potrivit oficialilor Audi, concernul are disponibile aproximativ 60 de posturi disponibile la fabrica sa din Ungaria.

"Avem 50-60 de poziţii disponibile la fabrica noastră Audi din Ungaria. Este vorba despre ingineri mecanici, ingineri de dezvoltare, specialişti în mecatronică, constructori de maşini şi ingineri de instalaţii electrice", a explicat, pentru ZIUA de CLUJ, reprezentantul Audi Ungaria Motor, Csongor Takacs. Audi Ungaria recrutează şi studenţi pe filiera tehnică, pentru intership-uri. "90% din posturile deschise sunt pentru internship-uri, într-o primă fază", a explicat reprezentantul Audi.

Compania germană are disponibile posturi, pe lângă Ungaria, în China şi Mexic. Potrivit reprezentanţilor companiei, salariile entry-level sunt de peste 1.000 de euro, iar cele pentru mid şi high level pot ajunge şi la 2.300 de euro. Cunoaşterea limbilor străine reprezintă un atu. "Limbile oficiale vorbite în compania noastră din Ungaria sunt maghiara şi germana în principal, precum şi limba engleză", a spus Takacs. Firma Audi este prezentă la Cluj-Napoca la prima ediţie a târgului Internaţional BESTEngineer, derulat ieri şi astăzi la Golden Tulip Hotel. La eveniment participă 21 de companii.

"Clujul oferă o bază bună pentru recrutarea de ingineri şi specialişti IT. Are un bun potenţial din punctual de vedere al investitorilor străini", a explicat directorul general al AVANZ Fairs & Events, Dietmar Stiel. Studenţii pe filiera tehnică, inginerii şi specialiştii IT pot să-şi depună CV-urile direct la companii, astăzi, până la ora 18:00. Posturile disponibile, precum şi programul evenimentului pot fi consultate pe www.bestengineer.eu.

 

 

Comenteaza