Autoritățile irlandeze sunt în alertă din cauza românilor

Autoritățile irlandeze sunt în alertă din cauza românilor
Autoritățile irlandeze sunt în alertă, după ce au descoperit că grupuri mari de români au ajuns în țară în această perioadă. Ei suspectează că ”vizitatorii” sunt acolo pentru a practica ”cerșetoria organizată” în orașul Cork.

Polițiștii irlandezi au descoperit asupra unor cerșetori din România bilete de avion pe numele mai multor persoane. Investigațiile ulterioare au arătat că persoanele identificate făceau parte dintr-o rețea de cerșetorie, zeci de persoane fiind aduse din România pentru perioada de sărbători, relatează irishexaminer.com.

Autoritățile sunt îngrijorate de problemele pe care le-ar putea crea "hoardele de cerșetori români".

Persoanele în cauză au fost arestate pentru cerșetorie.

Barry McPolin, inspector șef la Poliția din Cork, a dezvăluit pentru presă că biletele de avion erau dus-întors, iar perioada acoperea toate sărbătorile de iarnă. Cum biletele erau păstrate doar de anumite persoane, anchetatorii au dedus că erau implicate în organizarea rețelei de cerșetorie organizată.

McPolin a spus că, în urmă cu câteva zile, a fost arestat un român care deținea o factură pentru șase bilete de avion. În total, cinci cetățeni români au ajuns după gratii pentru cerșetorie organizată.

 

Etichete
Comenteaza