Băiatul de 13 ani, dispărut trei zile din Florești, a fost abuzat sexual

Băiatul de 13 ani, dispărut trei zile din Florești, a fost abuzat sexual

Copilul în vârstă de 13 ani, dispărut luna trecută din Florești și găsit după câteva zile într-o stație de autobuz din Baciu, a fost abuzat sexual în perioada în care a fost de negăsit.

Copilul de 13 ani a dispărut la finalul lunii ianuarie din Florești și a fost găsit în Baciu, aparent în stare bună, însă, în urma anchetei declanșate, s-a stabilit că acesta a fost abuzat sexual în perioada dispariției de un tânăr de 21 de ani din comuna Baciu.

„La data de 20 februarie anul curent, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au reţinut pentru 24 de ore un tânăr de 21 de ani, din comuna Baciu, bănuit de săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal. În urma probatoriului administrat, s-a stabilit faptul că, în perioada 27-29 ianuarie anul curent, în timp ce se afla la locuinţa sa din comuna Baciu, împreună cu un minor ar fi întreţinut acte sexuale cu acesta”, precizează  IPJ Cluj.

La data de 21 februarie, tânărul a fost prezentat magistraţilor din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca, fiind dispusă măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Comenteaza