Bărbat arestat după ce şi-a trimis iubita la Cluj, „la produs”. Câți bani a scos de pe urma ei în niciun an

Bărbat arestat după ce şi-a trimis iubita la Cluj, „la produs”. Câți bani a scos de pe urma ei în niciun an

Un proxenet din Codlea este cercetat penal de poliţiştii braşoveni, după ce timp de aproape un an şi-a trimis iubita „la produs” în Cluj.

Conform IPJ Braşov, tânăra în vârstă de 24 de ani s-a prostituat la Cluj în perioada 2 februarie 2022 – 09 ianuarie 2023. După ce oamenii legii „au intrat pe fir” bărbatul a fost arestat şi este cercetat pentru comiterea infracțiunii de proxenetism. Individul de 40 de ani a obţinut 128.000 de lei de pe urma iubitei pe care a trimis-o la „muncă” în Cluj.

„Astfel, la data de 19 ianuarie 2023, polițiștii au efectuat două percheziții domiciliare pe raza județelor Brașov și Cluj, în urma emiterii mandatelor de percheziție domiciliară de către Judecătoria Brașov, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, ocazie cu care au fost identificate și ridicate mai multe sume de bani, în valoare de peste 6.000 de lei și sisteme informatice, în vederea continuării cercetărilor.

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov. Ulterior, Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov a formulat propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile față de bărbat, instanța dispunând măsura arestării preventive pentru 30 de zile față de acesta”, a transmis IPJ Braşov.

Bărbatul a fost reținut, inițial, pentru 24 de ore, iar, ulterior, instanța din Brașov a decis arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza