Bărbat căutat de autorităţile maghiare, depistat la Cluj. Era înarmat

Bărbat căutat de autorităţile maghiare, depistat la Cluj. Era înarmat
Poliţiştii clujeni au depistat un bărbat de 54 de ani dat în urmărire internaţională de către autorităţile maghiare. Avea asupra lui un pistol de apărare cu cartuşe.

"La data de 1 septembrie, în urma unei acţiuni desfăşurate de către poliţiştii de investigaţii criminale din Cluj si poliţiştii din cadrul Direcţiei de Operaţiuni Speciale - Inspectoratul General al Poliţiei Române, a fost depistat un bărbat, dat în urmărire internaţională.

Pe numele bărbatului, de 54 de ani, din Oradea, judeţul Bihor, autorităţile maghiare au emis un mandat european de arestare, pentru comiterea de infracţiuni contra vieţii. Cu ocazia percheziţiei corporale, poliţiştii au găsit asupra acestuia un pistol de apărare cu cartuşe", transmit reprezentanții Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj.

Bărbatul a fost dus la sediul IPJ Cluj, urmând să fie prezentată Curţii de Apel Cluj, pentru confirmarea mandatului european de arestare. La acţiune au participat şi luptători de intervenţie rapidă din cadrul poliției județene.

 

Comenteaza