Bărbat de 34 de ani, mort în timpul unei drumeții la Scărița Belioara

Bărbat de 34 de ani, mort în timpul unei drumeții la Scărița Belioara
| Foto: Facebook/Salvamont-Salvaspeo Cluj

Salvamontiștii clujeni au fost solicitați duminică să intervină cazul unui bărbat care a intrat în stop cardio-respirator în timp ce se afla în drumeție în zona Rezervației Scărița Belioara din județul Alba.

Echipa Serviciului Public Județean Salvamont-Salvaspeo Cluj care asigura permanența în Stațiunea Muntele Băișorii a fost solicitată de către Serviciul Public Județean Salvamont Alba duminică, în jurul orei 16:30 pentru intervenția la un incident petrecut în zona Rezervației Scărița Belioara, în județul Alba.

"Solicitarea de sprijin a venit pentru cazul unui bărbat de 34 de ani a intrat în stop cardio-respirator în timp ce se afla în drumeție în zonă. Salvamontiștii clujeni au ajuns la victimă, au continuat manevrele de resuscitare, au aplicat defibrilatorul, însă după o oră și 40 de minute de la începutul manevrelor, medicul din dispecerat a decis oprirea acestora și declararea decesului", transmit reprezentanții Salvamont-Salvaspeo Cluj.

Trupul bărbatului a fost trasportat cu UTV-ul Salvamontului Cluj până în Stațiunea Muntele Băișorii și predat apoi reprezentanților Institutului de Medicină Legală Cluj.

Comenteaza