Bărbat găsit mort într-o celulă din Penitenciarul Gherla. Cauza decesului este încă necunoscută

Bărbat găsit mort într-o celulă din Penitenciarul Gherla. Cauza decesului este încă necunoscută

Un bărbat încarcerat în Penitenciarul Gherla a fost găsit mort de paznici, sâmbătă dimineață. Cauza decesului este încă necunoscută.
 

„Vă informăm că, în data de 19.06.2021, în jurul orei 7:30, cu ocazia efectuării apelului de dimineață, personalul Penitenciarului Gherla a constatat că o persoană privată de libertate nu prezintă semne vitale. De îndată, a fost alertat personalul medical propriu, concomitent cu solicitarea, prin apel 112, a sprijinului unui echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean.

În ciuda manevrelor de resuscitare aplicate, decesul persoanei a fost declarat la ora 08:40. Precizăm că persoana privată de libertate se afla în evidența cabinetului medical al unității cu o serie de afecțiuni pentru care i se administra tratament.

În conformitate cu prevederile legale, evenimentul a fost notificat: familiei persoanei decedate, judecătorului de supraveghere a privării de libertate, Parchetului de pe lângă Judecătoria Gherla, Poliției Municipiului Gherla și IML Cluj”, au transmis reprezentanții penitenciarului. 

Comenteaza