Bărbat omorât de un tir în timp ce mergea pe jos pe A1. Șoferul care l-a spulberat s-a făcut că plouă

Bărbat omorât de un tir în timp ce mergea pe jos pe A1. Șoferul care l-a spulberat s-a făcut că plouă
| Foto: pressalert.ro

Plimbarea pe A1 Deva-Nadlac ca pieton s-a dovedit a fi fatală pentru un bărbat de 38 de ani, care a fost ucis de un tir. Conducătorul și-a continuat drumul după impact, iar rămășițele defunctului au fost împrăştiate pe o distanţă de aproximativ 100 de metri.

„În cursul nopţii trecute, 29.01.2023, în jurul orei 02.40, poliţiştii Biroului Poliţie Autostrăzi A1 Deva-Nădlac au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier petrecut pe autostrada A1, sens de mers Timişoara-Lugoj, în dreptul localităţii Remetea Mare din judeţul Timiş, soldat cu decesul unei persoane. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că un bărbat, în vârstă de 38 de ani, în timp ce se deplasa pe autostrada A1, dinspre Timişoara înspre Lugoj, a fost surprins şi accidentat de un autotren, care şi-a continuat deplasarea după impact”, a transmis IPJ Timiş.

În urma accidentului, pietonul, în vârstă de 38 de ani, a decedat. Martorii spun că bucăţi din trupul bărbatului au fost împrăştiate pe o distanţă de aproximativ 100 de metri

În cauză, a fost întocmit un dosar pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei sau a procurorului, cercetările fiind continuate în vederea identificării conducătorului auto şi stabilirii cauzelor producerii accidentului rutier.

 

Comenteaza