Bărbatul care a fugit din spital, în Cluj-Napoca, a fost prins. Are acum dosar penal

Bărbatul care a fugit din spital, în Cluj-Napoca, a fost prins. Are acum dosar penal

Bărbatul din judeţul Buzău, care a fugit din Spitalul de Pneumoftiziologie Cluj-Napoca, a fost prins în noaptea de miercuri spre joi. Procurorii au deschis pe numele acestuia dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit polițiștilor clujeni, bărbatul de 37 de ani a fost indentificat pe strada Emil Isac din Cluj-Napoca, în jurul orei 23.45.

La fața locului a fost solicitat un echipaj SMURD care l-a transportat pe bărbat la Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Leon Daniello din Cluj-Napoca, unde a fost reinternat.

Totodată, pe numele bărbatului exista o pedeapsă complementară a interzicerii dreptului de a se afla în municipiul Cluj-Napoca, pe o perioadă de trei ani, motiv pentru care a fost dispusă extinderea urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunii de neexecutarea sancțiunilor penale, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Procurorii au deschis dosar penal pe numele său pentru zădărnicirea combaterii bolilor şi pentru încălcarea unor restricţii impuse de instanţă. Surse judiciare au declarat că bărbatul a fost condamnat în 10 aprilie 2019 de către Judecătoria Cluj-Napoca la un an şi patru luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat în formă continuată, scrie Mediafax.

Acesta a fost liberat condiţionat din penitenciar la sfârşitul anului trecut. „Instanţa a aplicat atunci inculpatului, pe o perioadă de trei ani, pedeapsa complementară a dreptului de a se afla în localitatea Cluj-Napoca”, au spus sursele.

Etichete
Comenteaza