Update Video Foto Bărbatul căruia i-au murit soţia şi fiul în Halkidiki, externat din UPU Cluj

Bărbatul căruia i-au murit soţia şi fiul în Halkidiki, externat din UPU Cluj
| Foto: greekreporter.com
Dezastru în Grecia: Cod roşu de furtuni și ploi torențiale / Doi români au murit, iar unul e în spital
Bărbatul căruia i-au murit soţia şi fiul în Halkidiki a ajuns la UPU Cluj. Ce spun medicii

Bărbatul care şi-a pierdut soţia şi fiul de 8 ani în urma furtunii din Grecia, a ajuns, duminică dimineaţă, la Cluj-Napoca. 

UPDATE:  Bărbatul a fost externat, duminică, şi va urma tratamentul la domiciliu. El a fost consultat, la Cluj-Napoca, de medicii de la UPU şi de specialiştii Clinicii de Neurochirurgie. „În urma consulturilor de specialitate, neurochirurgicale şi neurologice, pacientul a fost externat către domiciliu, unde va continua tratamentul conform recomandărilor de specialitate”, a declarat Raluca Tat, medic şef UPU Cluj.

__________________________________________

Bărbatul a plecat sâmbătă după-amiază cu o ambulanţă privată din Halkidiki, Grecia, şi a ajuns duminică dimineaţă la Cluj, unde a fost internat la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă.

Clujeanul, în vârstă de 41 de ani, a refuzat să facă declaraţii la sosirea la UPU Cluj-Napoca. El a fost supus unor investigaţii medicale şi va fi transferat la Clinica de Neurochirurgie.

Potrivit medicilor de la Spitalul Judeţean Cluj, bărbatul prezintă un traumatism cranio-cerebral minor, un traumatism la coloană lombară, o vertebră tasată, mai multe escoriaţii şi plăgi suturate. Pacientul este stabil şi conştient şi va fi transferat la Neurochirugie unde se va decide dacă va fi internat în funcție de rezultatul consultului care i se va face la coloana vertebrală.

La începutul săptămânii viitoare vor fi repatriate și trupurile femeii şi băiatului de 8 ani, decedați în urma furtunii din Halkidiki, în urma prăbuşirii acoperişului unui restaurant din localitatea Nea Plagia. 

Comenteaza