Băsescu, în stare GRAVĂ. Se pare că a suferit un AVC și nu mai poate VORBI

Băsescu, în stare GRAVĂ. Se pare că a suferit un AVC și nu mai poate VORBI

După ce în presă au apărut informații contradictorii cu privire la starea lui Traian Băsescu, un apropiat al fostului președinte face declarații. Se pare că politicianul a ajuns pe mâna medicilor din Bruxelles.

Fostul președinte este internat într-o clinică din Bruxelles, după ce i s-a făcut rău. Presa a scris, pe surse, că acesta ar fi suferit un accident vascular cerebral, însă informația a rămas neconfirmată, până acum.

Acum, un fost senator a făcut dezvăluiri despre starea de sănătate a lui Traian Băsescu.

Fostul președinte a refuzat să rămână internat la Spitalul Militar, însă starea lui s-a agravat, motiv pentru care a fost dus de urgență în străinătate.

„Din ce știu, că am vorbit cu un apropiat de-al dânsului, Traian Băsescu și-a pierdut vocea, nu mai poate vorbi. Starea sa este gravă. Nici cu familia cu a putut schimba câteva cuvinte. Cei care vor să arunce acum pietre, să mai aștepte.

Traian Băsescu a mers și la Spitalul Militar, însă a refuzat să rămână internat, a vrut tratament ambulatoriu. Dar starea i s-a agravat și a fost dus de urgență în străinătate”, a spus Lucian Iliescu, citat de Știripesurse.ro.

Etichete
Comenteaza