Bătaie, cu spray lacrimogen şi pistoale, într-un bar din Zorilor

Bătaie, cu spray lacrimogen şi pistoale, într-un bar din Zorilor
Patru bărbaţi ce au iscat un scandal pe terasa unui bar din cartierul clujean Zorilor au fost reţinuţi pentru 24 de ore de poliţişti. Bătăuşii au dat cu spray iritant-lacrimogen, iar unul dintre tineri a scos la intimidare un pistol neletal.

"La data de 22 mai, în urma identificării şi a probatoriului administrat, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Secţia 6 Poliţie, au reţinut, pentru 24 de ore, patru bărbaţi, cercetaţi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

În fapt, la sfârşitul lunii aprilie a.c., cei în cauză, bărbaţi cu vârste cuprinse între 20 şi 28 de ani, din Bistriţa-Năsăud şi Cluj, au fost implicaţi într-o altercaţie care a avut loc pe terasa unui local public, din cartierul Zorilor. În scandalul provocat, s-a folosit spray iritant-lacrimogen, iar unul dintre participanţi a avut un pistol neletal, pe care l-a expus, cel mai probabil în scop de intimidare, fără a fi folosit", transmite IPJ Cluj. 

În cauză se continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea procurorului de caz.

 

Comenteaza