Bătaie în plină stradă în Cluj. L-au băgat în comă

Bătaie în plină stradă în Cluj. L-au băgat în comă
| Foto: Arhiva

Un tânăr din Dej a ajuns în stare gravă la spital dupa ce a fost bătut de alţi doi băieţi, în apropierea unui local de pe strada Avram Iancu din oraş. Bătăuşii au fost retinuti pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentaţi judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

"La data de 4 aprilie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Dej au reţinut, pentru 24 de ore, doi tineri identificaţi şi cercetaţi pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Conform cercetărilor efectuate, la data de 1 aprilie, în jurul orei 04:30, aflându-se în apropierea unui local public din Dej, cei doi tineri, în vârstă de 18 şi 21 de ani, din Măgoaja şi Şomcutul Mic,  pe fondul unui conflict spontan au agresat un tânăr pe care l-au adus în stare de inconştienţă.

În urma incidentului, persoana vătămată, un tânăr, de 20 de ani, a suferit leziuni care, conform unor concluzii preliminare, necesită pentru vindecare 65-70 de zile de îngrjiri medicale", se arată într-un comunicat remis presei.

În cursul zilei de joi, cei doi tineri vor fi prezentaţi magistraţilor pentru dispunerea altor măsuri preventive.

Comenteaza