Bătaie în trafic, la podul IRA. Soţia unuia dintre şoferi, însărcinată şi agitată. A intervenit un jandarm aflat în timpul liber

Bătaie în trafic, la podul IRA. Soţia unuia dintre şoferi, însărcinată şi agitată. A intervenit un jandarm aflat în timpul liber
| Foto: Facebook/Jandarmeria Cluj

Un jandarm clujean, aflat în timpul liber, a intervenit și a aplanat un conflict iscat între doi șoferi la podul IRA, din Cluj-Napoca.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

“Luni, 25 ianuarie, în jurul orei 16:40, aflat în timpul liber, mă deplasam spre casă alături de soţia mea. Nimic neobişnuit, până în momentul în care am observat o altercaţie între doi bărbaţi, în zona podului IRA din municipiul Cluj-Napoca...”.

Aşa îşi începe relatarea sublocotenent Ionel Lircă, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj. "Doi bărbaţi coborâseră din maşinile lor şi au început să se agreseze reciproc. Observând acest fapt, colegul nostru a intervenit pentru aplanarea conflictului, mai ales că dintr-o maşină coborâse și o femeie însărcinată care părea într-o stare de agitaţie", precizează Jandarmeria Cluj.

Jandarmul a ajutat-o să urce în maşină, după care a sunat la dispeceratul unităţii pentru a solicita sprijin.
Echipajul de jandarmi a ajuns în scurt timp la faţa locului pentru luarea măsurilor legale. La locul incidentului a sosit o ambulanţă pentru consultanţă de specialitate, dar şi un echipaj de poliţie, pentru continuarea cercetărilor.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza