Bătaie și împușcături la o nuntă din Cluj-Napoca. Pistolarul a fost reținut

Bătaie și împușcături la o nuntă din Cluj-Napoca. Pistolarul a fost reținut

Un bărbat a fost reținut de polițiști după ce ar fi amenințat și tras cu o armă la o sală de evenimente din Cluj-Napoca.

Duminică dimineața, în jurul orei 04.15, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați cu privire la o altercație care a avut loc între mai multe persoane, la o sală de evenimente din Cluj-Napoca, unde un bărbat ar fi amenințat și utilizat o armă neletală și nesupusă autorizării, de tip Airsoft.

La scurt timp de la sesizare, polițiștii au identificat persoana în cauză, față de aceasta fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore. În urma incidentului nu au fost persoane rănite.

Potrivit polițiștilor, din cercetările efectuate a reieșit că în timpul evenimentului privat, în curtea exterioară a spațiului respectiv, ar fi fost un conflict spontan între participanți, iar un bărbat, în vârstă de 28 de ani, din comuna Florești ar fi amenințat celelalte persoane cu un pistol tip Airsoft, iar apoi ar fi tras două focuri.

Ulterior, acesta ar fi părăsit locația cu un autoturism, alături de alte două persoane, fiind identificat la scurt timp de polițiști.

Față de persoana în cauză s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței de judecată, cu propuneri legale.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice și amenințare, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Totodată, în cadrul verificărilor demarate, s-a stabilit că la incident ar fi participat încă un bărbat, fiind continuate activitățile investigative, în vederea depistării și luării măsurilor legale și față de acesta.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza