Bătrânică din Cluj-Napoca, jefuită în propria casă. Hoțul a pus-o la pământ și a furat tot ce a prins

Bătrânică din Cluj-Napoca, jefuită în propria casă. Hoțul a pus-o la pământ și a furat tot ce a prins

O femeie de 96 de ani din Cluj-Napoca a fost jefuită în propria casă de către un tânăr de 27 de ani.

„La data de 3 februarie, un tânăr, în vârstă de 27 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, a fost arestat preventiv 30 de zile, fiind cercetat pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

În fapt, tânărul este bănuit de faptul că la data de 28 ianuarie a.c., în jurul orei 14, ar fi pătruns, fără drept, prin spargerea unui geam al ușii de acces, într-o locuință situată în municipiul Cluj-Napoca, în cartierul Grigorescu. În interiorul locuinței, ar fi împins-o la pământ pe proprietara imobilului, o femeie de 96 de ani, după care ar fi sustras 3 tablouri poziționate pe un perete.

În baza investigațiilor derulate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale și continuate în cadrul unei acțiuni alături de polițiștii Secției 6 Poliție, la data de 2 februarie a.c., tânărul bănuit de comiterea faptei a fost depistat, față de acesta fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Ulterior, a fost prezentat instanței, care a emis un mandat de arestare preventivă pe numele acestuia, pentru 30 de zile. În cauză sunt continuate cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată”, transmite IPJ Cluj. 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza