Bătrânică lovită în plin de o motocicletă în timp ce încerca să traverseze strada FOTO şi VIDEO

Bătrânică lovită în plin de o motocicletă în timp ce încerca să traverseze strada FOTO şi VIDEO
Femeia a ajuns la spital după ce, în urma impactului, a fost proiectată câţiva metri pe carosabil.

Accidentul de circulație s-a petrecut în această dimineață, în jurul orei 9:50, pe o stradă din municipiul Dej, judeţul Cluj.

Din primele informații, se pare că un motociclist din Dej a oprit la culoarea roșie a semaforului electric situat la trecerea de pietoni de pe strada Ecaterina Teodoroiu din Dej, iar după ce s-a făcut verde s-a pus în mișcare. După aproximativ 25 de metri, o bătrânică a ieșit de după autoturismele parcate pe marginea drumului, cu intenția de a traversa. Din păcate, conducătorul motocicletei nu a putut evita impactul, intrând în coliziune cu aceasta. În urma impactului, femeia a fost proiectată pe carosabil, suferind o fractură de membru inferior și mai multe leziuni, relatează dej24.ro.

La fața locului au intervenit de urgență o ambulanță, dar și polițiștii dejeni.

Personalul medical a acordat victimei primul ajutor la fața locului, după care a fost transportată la Spitalul Municipal Dej pentru îngrijiri medicale și investigații suplimentare.

Circulația s-a desfășurat cu dificultate în zonă, pe un fir, alternativ, până când polițiștii au efectuat măsurători la fața locului.

Oamenii legii au demarat cercetările în acest caz și urmează să stabilească circumstanțele exacte în care s-a petrecut accidentul rutier.

Comenteaza