Update Baza sportivă La Terenuri a furat startul înainte de inaugurarea oficială. Mănășturenii bat mingea în fiecare zi

Baza sportivă La Terenuri a furat startul înainte de inaugurarea oficială. Mănășturenii bat mingea în fiecare zi
| Foto: Facebook Adrian Dohotaru

Mănăşturenii au luat-o înaintea oficialităţilor şi au inaugurat baza sportivă La Terenuri din cartierul clujean aşa cum se cuvine, prin sport, nu prin tăiat de panglici. 

UPDATE: "Avem un termen avansat de constructor, finalul lunii iunie 2022. Lucrurile arată bine. Pistele de alergare și terenurile de sport sunt gata în întregime. Cele două podețe sunt gata. Vom demola și garajele de pe Negoiu și Parâng. Mai sunt câteva lucruri de finalizat", a declarat viceprimarul Dan Tarcea, la un post de radio local. 

-----------------------------

Lucrările la Baza Sportivă "La Terenuri" se apropie de final, iar mănăşturenii nu au mai aşteptat inaugurarea oficială şi au dat drumul la bătut mingea pe terenuri. Conform edilului Emil Boc, stadiul lucrărilor au ajuns la 90%.  

"Timpul nu mai are răbdare și suntem mulți mănăștureni deja în fiecare zi la baza sportivă La Terenuri, inainte de inaugurarea oficială. Chiar mă bucur că am contribuit prin activism comunitar la reabilitarea unuia dintre cele mai frumoase spații publice din Cluj.

Câteva probleme legate de execuție cu altă ocazie. Ce mai îmi doresc integrat în bază? Grădinile informale păstrate și transformate în grădini comunitare oficiale.

Apoi, alee pietonală si ciclistă care să facă legatura pe pârâu cu Cinema Dacia, pe bune centru comunitar, cu Parcul Primăverii reabilitat, cu Biserica Calvaria, Canalul Morii si Someș, de-a lungul acestui firicel de apă.

Plus că o să ne activăm, noi, mănășturenii, în continuare ca să nu se facă blocuri de locuințe lângă cel mai mare spațiu public al cartierului, într-o zonă deja înghesuită de blocuri și mașini", scrie activistul civic Adrian Dohotaru pe pagina sa de Facebook. 

Comenteaza