Beat turtă la volan pe Fabricii. A ajuns în spatele gratiilor

Beat turtă la volan pe Fabricii. A ajuns în spatele gratiilor
Un şofer clujean a fost reţinut pentru 24 de ore fiind depistat în trafic cu o alcoolemie de peste 1,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

"La data de 20 septembrie, polițiștii rutieri au reținut, pentru 24 de ore, un conducător auto care a fost depistat în trafic având o concentrație de peste 1,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză, un bărbat, în vârstă de 54 de ani, din Cluj-Napoca, a fost depistat la data de 19 septembrie, în jurul orei 14:50, conducând autovehiculul pe strada Fabricii, din Cluj-Napoca", se arată într-un comuniat remis presei de către IPJ Cluj. 

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, faptă prevăzută de Codul penal.

Menţionăm că, la data de 20 septembrie, polițiștii din municipiul Cluj-Napoca au efectuat controale pentru a depista conducătorii auto care nu respectă regulile de circulație și nu acordă prioritate pietonilor. De asemenea, au fost vizați și pietonii care traversează prin locuri neamenajate și fără să se asigure corespunzător.

În cadrul acțiunii, au fost aplicate 70 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice. Au fost reținute 14 permise de conducere și au fost retrase 5 certificate de înmatriculare. Pentru neacordare de prioritate pietonilor, au fost sancționați 12 conducători auto. Totodată, 11 pietoni au fost sancționați pentru traversări neregulamentare.

 

Comenteaza