Biciclistul lovit de mașină a trimis un mesaj de la Urgență

Biciclistul lovit de mașină a trimis un mesaj de la Urgență
| Foto: Facebook/Info Trafic jud. Cluj

Biciclistul care a fost transportat la spital după ce a fost lovit de o mașină, care nu i-a acordat prioritate în sensul giratoriu din Mărăști, a trimis un mesaj în timp ce se afla la UPU Cluj-Napoca.

Tânărul biciclist, rănit după ce a fost lovit de mașină joi, în Mărăști, a postat un mesaj pe grupul Info Trafic jud. Cluj:

"Buna tuturor! (eu sunt victima). Totul e ok. Sunt la UPU, mi s-a rupt un dinte si dintele mi-a străpuns buza. Eram in sens si mașina nu m-a observat si m-a lovit. Ne-am inteles si totul e bine!", a scris Halasz Attila Marshall.

Potrivit polițiștilor, accidentul s-a petrecut ca urmare a neacordării de prioritate din partea unui autoturism care circula în sensul giratoriu dinspre strada Fabricii unui biciclist care se deplasa în sens dinspre strada Aurel Vlaicu spre bulevardul 21 Decembrie. La testarea cu aparatul etilotest rezultatul a fost negativ pentru ambii implicați.

"Victima, un tânăr de cca 20 de ani, a primit primul ajutor calificat de la echipajul SMURD și a fost transportat la spital, pentru îngrijiri și tratamente de specialitate", a precizat ISU Cluj. (VEZI Biciclist lovit în sensul giratoriu din Mărăști)

Comenteaza