Update Bihorean reținut după ce a făcut sex cu o minoră din Cluj. Fata a fost "agățată" pe Facebook

Bihorean reținut după ce a făcut sex cu o minoră din Cluj. Fata a fost "agățată" pe Facebook

Un bărbat a fost reținut, pentru 24 de ore, de polițiștii clujeni, fiind acuzat de act sexual cu un minor.

UPDATE 2: Bărbatul din Oradea, acuzat de act sexual cu un minor, a fost arestat pentru 30 de zile.

_________________________________________

UPDATE 1: Potrivit polițiștilor, bărbatul din Oradea ar fi abordat-o pe minora de 14 ani din Cluj-Napoca pe rețelele de socializare, iar ulterior s-ar fi întâlnit.

______________________________________________

"La data de 13 august, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj au reţinut pentru 24 de ore un bărbat, în vârstă de 49 de ani, din municipiul Oradea, judeţul Bihor, pentru comiterea infracțiunii de act sexual cu un minor", transmite Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

Potrivit polițiștilor, luni, 12 august, bărbatul ar fi luat-o cu un autoturism pe copila în vârstă de 14 ani de la locuința bunicilor săi, din comuna Cămărașu, județul Cluj, îndreptându-se înspre Cluj-Napoca. Rudele tinerei au alertat autoritățile, întrucât nepoata nu le-ar fi spus unde pleacă și cu cine anume.

"În baza sesizării, la nivelul inspectoratului s-a constituit o echipă operativă formată din polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Apahida, Serviciului de Investigații Criminale, Criminalistic, pentru depistarea minorei și stabilirea circumstanțelor exacte în care a părăsit domiciliul.

În urma identificării autoturismului care se deplasau cei doi, acesta a fost dat în urmărire și în consemn la frontieră, fiind depistați pe raza municipiului Oradea. Cercetările efectuate până în prezent au indicat faptul că cei doi au întreținut relații sexuale", mai precizează IPJ Cluj.

Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale și luarea măsurilor legale. La expirarea perioadei de reţinere, bărbatul va fi prezentat în faţa magistraţilor în vederea dispunerii altei măsuri preventive.

Comenteaza