Blogger culinar din Cluj, îndemn inedit la vaccinare: o postare cu un ceai și un cuib de viespi de la Infecțioase

Blogger culinar din Cluj, îndemn inedit la vaccinare: o postare cu un ceai și un cuib de viespi de la Infecțioase

Un blogger culinar clujean îi îndeamnă pe români să se vaccineze într-un mod inedit: printr-o postare cu un ceai și un cuib de viespi dintr-un salon de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj.

''Primesc adesea următoarea întrebare: Adelicious, de ce nu scrii recenzii negative? Trebuie să scrii, Adelicious, ca să știe lumea de ce să ferească și unde să nu meargă! Iată, vă îndeplinesc dorința și scriu prima recenzie negativă pe acest cont, care merge către Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj.

Pozele sunt fără filtru, ca să surprindă cât mai bine realitatea. Ceaiul și cuibul de viespi nu arată prea apetisant, decorul e drăguț, să zicem, cu verdele ăsta brotăcel, dar nu mi se pare primitor. Nu aș merge aici, nu aș recomanda nimănui să meargă aici, nici măcar gazdele de aici nu ne invită la ei în vizită! Mai mult decât atât, se îmbracă în niște uniforme ciudate, de sub care li se văd doar ochii, deci nu știi niciodată dacă sunt amabili și îți zâmbesc atunci când îți vorbesc. Iar ce e și mai ciudat este că tot repetă “Vaccinați-vă!”, chiar nu își dau seama că în felul ăsta vor rămâne fără clienți?

Lăsând gluma la o parte și având în vedere că acesta este un cont despre mâncare, vin, cafea și restaurante, postarea aceasta este îndemnul meu către voi să vă vaccinați!

Dacă vă place să mâncați la restaurante, vaccinați-vă!

Dacă vă place să trăiți într-un oraș în care există restaurante, vaccinați-vă! La cât de mare e acum incidența Covid în Cluj și în marile orașe din România, este doar o chestiune de câteva zile până când cel mai probabil restaurantele se vor închide din nou. Iar dacă asta se va întâmpla, nu știu câte din ele vor avea forța financiară să își revină. Sau dacă vor mai găsi oameni care să lucreze într-o industrie atât de instabilă și care se confruntă deja cu o criză de personal.

Dacă vă place să fiți îmbrățișați, pupați, înconjurați de oameni dragi, vaccinați-vă! Dincolo de percepția fiecăruia dintre noi că suntem invincibili, că nouă nu ni se poate întâmpla, că dacă totuși ni se întâmplă sigur nu o mierlim și sigur facem o formă ușoară, dincolo de toate acestea stă povara gândului că am îmbolnăvit un om drag, apropiat.

Dacă v-ați vaccinat, faceți demersuri să îi încurajați și pe cei din cercurile voastre să vă urmeze exemplul'', scrie adelicious.ro.

Comenteaza